Nem vette észre a fekvőrendőrt

Csúnya bukás: miniszteri konvoj élén állt fejre a motoros rendőr

A világháló legfrissebb slágere az a videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített: egy miniszteri konvojt felvezető motoros rendőr teli erőből ment neki a fekvőrendőrnek, hatalmas repüléssel ért véget a mutatványa.

2012.12.07 13:29ma.hu

Brutálisat esett egy motoros rendőr, ami önmagában ha nem is mindennapos eset, mindenképp szokatlannak mondható, főleg olyan körülmények közepette, ahogyan történt. Nem véletlen, hogy a világhálón ez lett a hét legfrissebb "sztárvideója", a többszörösen továbbosztott videót alig két nap alatt több tízezren látták már.

Az eset Mexikóvárosban történt, ahol épp a mexikói elnök és stábja vonult végig hosszú sorban, a konvojt néhány motoros rendőr vezette fel. Az élen haladó biztonsági ember azonban megfeledkezett az úton kiépített fekvőrendőrről és a biztonsági okokból tartott sietős tempót már nem tudta visszavenni: teljes lendülettel szállt bele a bukkanóba, amelynek a vége egy nem túl szabályos, ám vélhetően annál fájdalmasabb bukfenc lett.

A felvételen még sokáig hallani a motor csörömpölését, amely szintén többször átbukfencezett maga körül. A rendőr állapotáról nincs hír, bár ahogy a felvételen látszik, a bukás után lábra tudott állni, némi szerencsével tehát pár zúzódással megúszta a bizarr balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.