Beragadt a rendőrautó a folyékony anyagba

Friss betonba fulladt az autós üldözés

Kínos malőr vetett véget egy rendőrségi autós üldözésnek: a menekülő biciklitolvajokat elbírta a frissen öntött beton, a rendőrségi furgon viszont annak rendje-módja szerint elsüllyedt.

2012.11.19 11:29ma.hu

Alaposan felsült a német rendőrség egyik tisztje, amikor egy autós üldözés közepette belehajtott a frissen kiöntött betonba. A hajsza az észak-németországi Braunschweigben zajlott, miután a járőrök felfigyeltek egy párra, akik kerékpárt loptak. Furgonnal eredtek a nyomukba, ám amikor elérték az egyik utca végét, nem figyeltek rá, hogy keresztben épp akkor javítják a szorgalmas munkások az útburkolatot, így egyenesen belehajtottak a friss, még folyékony betonba.

A rendőrnek még kínosabb volt, amikor vereségét beismerve értesítenie kellett a feletteseit, akik autómentőt küldtek érte, hogy kihúzzák a szó szerint szorult helyzetéből. Ami a két tolvajt illeti, a Daily Mirror beszámolója szerint a kínos malőr ellenére sem tudták megúszni: valamivel később letartóztatták őket kerékpárlopás alapos gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.