Munkaúton sérült meg, de szex közben

Bukta a pert: hivatalos kiküldetésen csak óvatosan a szexszel!

Azzal még nem lett volna baj, hogy a nő egy munkával kapcsolatos kiküldetésen egy kicsit jól akarta érezni magát, azzal viszont igen, hogy eközben megsérült és ezt a munkáltatóján akarta leverni.

2013.10.31 14:16ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Elvesztette a kártérítési pert egy ausztrál nő, a bíróság a meghallgatások után elutasította a kérelmét, így egy fillért sem kap a munkáltatójától, amiért egy kiküldetés során megsérült. A meg nem nevezett alkalmazott még 2007-ben szenvedett könnyebb sérülést egy motelben, amelyet a munkáltatója foglalt le neki és fizetett, erre próbált hivatkozni a nő, amikor munkaügyi pert indított a cég ellen.

Csakhogy a baleset, ami egy üvegpohár és a szája találkozását jelentette, szex közben történt, így hiába hivatkozott a nő arra, hogy a szájában és az orrában keletkezett sérülés lelkileg poszt-traumás stresszt okozott neki, a bíróság vétlennek mondta ki a munkáltatót. Az ítélet szerint a sérülés nem amiatt történt, mert a nőt a munkáltatója "ösztönözte és bátorította" a balesethez vezető tettre, nem beszélve arról, hogy a nő a szexuális közjátékkal megszegte a korábban vállalt kötelezettségét, miszerint teljes idejét a munkája elvégzésével tölti.

A Daily Mirror arra nem tért ki, hogy a nő még jelenleg is a cég alkalmazottja-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.