Semmi sem állíthatta meg

Hős: vaksötétben rohant segítségért a kétségbeesett négyéves kislány - VIDEÓ!

Négyéves kislánya gyors észjárásának és különleges bátorságának köszönheti életét egy szerencsés apuka.

2013.10.29 20:18ma.hu

A Michigan állambeli Iron Mountainban Chris Lucas éppen fémhulladékokat pakolt le kisteherautója platójáról, mikor beütötte fejét és ájultan zuhant a földre. Szerencsére vele volt négy éves kislánya Cadance, aki azonnal akcióba lépett.

Noha már vaksötét volt, a csöppség több mint négyszáz métert rohant a legközelebbi szomszéd házához, hogy segítséget kérjen. A kis hős később elmondta, érezte, hogy nagy a baj, mikor meglátta apukáját a földön fekve, és tudta, azonnal segítségre van szükség.

„A legtöbb gyerek csak sírva ücsörgött volna ott, amíg a szülő magához nem tér” – fejtette ki véleményét Chris Lucas. „De ő nem blokkolt le, hanem segítségért rohant, dacára annak, hogy milyen sötét volt”.

A szomszéd szerencsére otthon volt és azonnal mentőt hívott, akik kórházba szállították az eszméletlen Lucast. Mindenki megkönnyebbülésére kiderült, nincsen komoly baj, a férfi csak egy kisebb agyrázkódást szenvedett és már el is hagyhatta a kórházat. Lucas úgy véli, ha kislánya nem ilyen bátor, sokkal rosszabb is lehetett volna a helyzet. „Úgy gondolom, megmentette az életemet” – mondta a büszke apuka. „Ő az én hősöm”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.