Zavarta a lányt

Ráhívták a rendőröket az X-Faktor sztárjára

Kocsis Tibornak beintett a szomszéd lány és megfenyegette, hogy kihívja a rendőröket, mert irritálta fülét az új Justin Timberlake-lemez. Komoly.

2013.10.12 15:51ma.hu

„A szomszéd lány (immár ötödjére, azt hiszem), de ezúttal délután fél 3-kor jött át, hogy halkítsam le a zenét, és vegyem figyelembe a társasházi együttélés szabályait. Biztos, nem tetszik neki az új Justin Timberlake-lemez. (Egyébként tényleg nem olyan jó.) Én meg mondtam, hogy nem halkítom, mivel egyrészt nem hangos, másrészt érdekes módon soha senki mást nem zavar rajta kívül” – panaszkodott Facebook-oldalán Kocsis Tibi.

A lányt sajnos nem hatották meg az X-Faktor sztárjának érvei, sőt, megfenyegette Tibit, ha így áll hozzá: „akkor ezután a rendőrség fogja intézni ezt helyette, majd kezével befuck-olt, és elviharzott” – írta a posztban a meghökkent énekes.

„Pedig már gondolkodtam rajta, hogy meghívom egy bulira legközelebb, de sajnos nem tudom a nevét, és azt se, hogy pontosan hol lakik. Most várom a rendőröket” – jelentette Tibi, úgyhogy várjuk a fejleményeket…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.