Hogy fogják bírni az élő adások feszültségét?

Videó - Kórházba kerültek az X-Faktor sztárjai

Amikor a színpadon állnak, a közönség talán nem is sejti, micsoda feszültséget élnek át az X-Faktor versenyzői, épp ezért korántsem mindegy, milyen szellemi és fizikai állapotban vannak ilyenkor.

2013.10.11 12:29ma.hu / RTL Klub

Aki azt hiszi, hogy az X-Faktor - vagy bármelyik hasonló jellegű tehetségkutató - csupa fény és csillogás, a színfalak mögött pedig csak a móka és a kacagás jellemzi a versenyzők mindennapjait, az erős tévedésben van. Amikor a tévé előtt, vagy a helyszínen, a nézőtéren ülve az énekeseket, énekesnőket látjuk, sokszor nem is gondolunk rá, mennyi munka és stressz van a látszólag könnyed produkciók mögött. Épp ezért nagyon nem mindegy, milyen lelki és fizikai állapotban vannak a versenyzők.

Így hát a napokban felkerekedtek és teljes körű vizsgálatsorozaton estek át mindannyian, hogy szükség esetén még idejében kiderüljön, ha valami rejtett probléma lapul a felszín alatt. Szerencsére ilyesmi senkinél nem bukkant fel, mind a 12 énekes, énekesnő, illetve az együttesek tagjai fiatalok és makkegészségesek, így hát már tényleg nincs más dolguk hátra, mint szombatonként és ettől az évtől először már vasárnaponként is színpadra lépniük és bebizonyítani a rajongóknak, hogy nemcsak bennük van az X, de a legnagyobb jutott nekik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.