Oláh Gergő Manchesterbe viszi Nikit

Képek - A boldogságba repíti feleségét az X-Faktor győztese

A 2012-es X-Faktor győztese hatalmas meglepetést okozott párjának. Gergő romantikus ebédre hívta feleségét, és falatozás közben közölte vele: teljesül életük legnagyobb álma, repülni fognak.

Oláh Gergő repüléssel lepte meg feleségét képgaléria

2013.02.18 14:29ma.hu

Oláh Gergő és Niki Románián és Olaszországon kívül még nem járt külföldön, ám akkor sem a kikapcsolódás miatt utaztak, hanem a tánccsoportjukkal mentek dolgozni. Nagyon régóta vágytak arra, hogy kettesben elrepülhessenek külföldre, és ez most teljesülni fog: életükben először élik át közösen a repülés élményét, az úticél Manchester.

Teljesen titokban tartottam a meglepetést, még arra is ügyeltem, hogy Valentin napon egy kis figyelmességgel kedveskedjek Nikinek, mert a repülés-ajándékot csak másnap tudtam átadni. Nagyon izgultam, hogy véletlenül se szóljam el magam, pedig szívem szerint már napokkal korábban elújságoltam volna.

Elmentünk ebédelni, és az első fogás után a pincér nem a főételt, hanem egy papíralapot hozott tálcán, ami az utazásról szólt. Ekkor átadtam neki a beszállókártyánkat, és mondtam a feleségemnek: most teljesül életünk álma, a gyerekek nélkül, repülővel elmegyünk pár napra pihenni
” – mesélte lelkesen Gergő.

Fotó: Juhász Tibor (A galériához KATT a képre!)


Gergő közel 2 hónapja nyerte meg az X-Faktort, és azóta hatalmasat fordult vele a világ, rengeteget dolgozik, kevés meghitt percet tud a családjával tölteni. Éppen ezért óriási ajándék mindkettőjük számára, hogy néhány napra elvonulhatnak a világ elől.

A gyerekeket a nagyszülőkre bízzuk, és négy napig semmi mással nem foglalkozunk csak egymással és a sok élménnyel. Várom magát a repülést, de nagyon félek tőle; szerintem végig fogom sikítani az egész utat, de az is lehet, hogy beveszek egy kis nyugtatót, így nem rettegek majd, hanem inkább a szépségekre tudok figyelni” – mondta Gergő felesége, Niki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.