Pánik tört ki a hotel dolgozói közt

Videó - Lifttel akart felmenni a szálloda emeletére a ló

A felvételen nem látszik, de meglehetős riadalom tört ki egy birminghami szálloda előcsarnokában, amikor egy elszabadult ló masírozott be és be akart szállni a liftbe.

2013.10.10 10:51ma.hu

Egyelőre nem tudni, honnan szabadult el és hogyan, csak az biztos, hogy végigtrappolt egy ló a birminghami Maypole utcáin, majd besétált a Best Western Hotel előcsarnokába, nem kis pánikot okozva a személyzet tagjai közt, és illedelmesen megvárta, míg megérkezik a lift a földszintre. Kicsit türelmetlenül topogott, az igaz, meg is fordult néhányszor a tengelye körül, de amikor kinyílt a lift ajtaja, úgy sétált be rajta, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Az emeletre mégsem sikerült feljutnia, mert a lift nem lovakra lett méretezve, úgyhogy végül mintegy 5 percnyi ott tartózkodás után inkább továbbállt a paci. Később még a környékbeliek látták az utcán sétálni a négylábút, de arról már nem szólnak a hírek, hogy mi lett vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.