Vicces vagy rémisztő az új slágervideó?

Vérfagyasztó videó: szellem jelent meg a liftben!

Internetezők ezrei nézték már meg a legújabb átverős videót, amellyel kapcsolatban egyelőre nem sikerült eldönteni, hogy vajon vicces-e, vagy inkább ijesztő.

2012.11.29 13:29ma.hu

A legborzalmasabb kandikamerás tréfának titulálja a nézők többsége azt a videóösszeállítást, ami legújabban felütötte a fejét és szélsebesen terjed a világhálón, mások viszont inkább viccesnek találják az ártatlan résztvevők reakcióit a váratlan esemény láttán. A kész átverés show brazíliai csapata egy liftet használt helyszínként, amit előzetesen kicsit átalakítottak, ott húzta meg magát a szellemlány a színre lépéséig.

Ő pedig jön, pillanatokkal azután, hogy a lift elindul, vagy legalábbis úgy érzi a benne álló (valójában egy helyben áll), és először elkezd akadozni a világítás, majd néhány másodpercre teljes sötétségbe borul a fülke. Amikor aztán újra helyreáll a fény, a csapzott hajú, falfehérre maszkírozott, hálóruhás kislány már ott áll, karján egy babával.

Az áldozatok nagyjából úgy reagálnak, ahogyan azt egy ilyen helyzetben várni lehet: van, aki csak rémülten sikít, főleg miután a szellemlány is kiereszt egy csöppet sem bizalomgerjesztő visítást, néhányan kétségbeesetten próbálják a gombokat nyomogatni, de biztos, hogy mindannyiukat megviseli az eset, néhány álomban még bizonyára kísérteni fog a furcsa lány. Ezek után tényleg nem könnyű eldönteni, hogy tényleg jó tréfa-e ilyesmit művelni, vagy ez már átlépi a jóízlés határát.

Döntsék el maguk, kedves Olvasók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.