Feladta magát a gyilkos

Feldarabolva fagyasztotta le a testvérét a vita után

Horrorisztikus véget ért egy elfajult testvéri veszekedés, de egy évvel a szörnyű gyilkosság után a férfi feladta magát: nem volt képes naponta a bátyja lefagyasztott darabjait.

2013.10.02 14:17ma.hu

Megölte, feldarabolta, majd egyenként zacskóba rakva lefagyasztotta testvére maradványait egy 48 éves spanyol mészáros, miután vitájuk túlságosan elfajult és a gyilkos elmondása szerint bátyja egy kalapáccsal támadt rá. Aurele Almanza a rendőrségen is önvédelemre hivatkozott, amikor önként feladta magát, egy évvel a borzalmas nap után.

Fotó: manna.ro

Bevallása szerint azért ment el a rendőrségre, mert már képtelen volt naponta szembenézni 52 éves testvére, Osmas tetemével, amit a gyilkosság után munkájából kifolyólag nagy szakértelemmel szedett egységnyi darabokra, majd a fagyasztóba, az étkezési céllal ott tárolt húsok közé helyezte a csomagokat. Az esetről hírt adó manna.ro című magyar nyelvű román hírportál arról nem számolt be, hogy a férfira milyen büntetés várhat és hogy a rendőrök egyáltalán keresték-e a meggyilkolt férfit vagy azt sem tudták, hogy eltűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.