Saját magáról olvasgatta épp a híreket

Elkapták a darabolós pornós gyilkost - Berlinben bújkált

Egy berlini internet-kávézóban fogták el azt a kanadai pornószínészt, aki megölt egy fiatal férfit, majd testének egyes darabjait fenyegetésképp elküldte több kanadai pártnak.

2012.06.05 09:29MTI

A német rendőrség hétfői bejelentése szerint Berlinben elfogták a gyilkossággal gyanúsított Luka Rocco Magnottát, aki május végén kanadai pártoknak küldte szét áldozatának levágott testrészeit. A 29 éves férfit egy internetkávézóban tartóztatták le, miután egy dolgozó felismerte őt és riasztotta a rendőrséget.

Nem voltak nála személyi okmányok, de a rendőröknek beismerte, hogy ő az, akit az Interpol köröz. Az internetkávézóban a róla szóló híreket olvasgatta.

Az Interpol múlt héten adott ki nemzetközi letartóztatási parancsot az egykori biszexuális pornósztár ellen. Azzal gyanúsítják, hogy május 24-25. között előre megfontolt szándékkal megölt egy kínai egyetemistát Montrealban, majd különböző testrészeit postán elküldte a kanadai liberális és konzervatív pártok ottawai székházába.

A férfi a kanadai rendőrség szerint videóra vette a bűncselekményt. Mobiltelefon-helymeghatározó eljárásokkal szerzett adatok szerint az utóbbi napokban Párizsban is megfordult. A német fővárosban a hatóságok kapcsolatba léptek a kanadai nagykövetséggel és megkezdték a személyazonosság megállapítását célzó eljárást.

A berlini ügyészség közlése szerint úgy tűnik, valóban a gyilkossággal gyanúsított kanadai állampolgárt fogták el a Neukölln kerület központjában fekvő Karl-Marx-Strasse egyik internetkávézójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.