Egy évig fagyasztották a feldarabolt testet

Grillezték és curryvel fűszerezték a megölt szakácsot

Csak vissza akarta kapni a korábban kölcsönzött pénzét a japán szakács, ám a három tagú banda fizetés helyett leszúrta őt, majd brutális módon próbáltak megszabadulni a holttesttől.

2012.10.05 13:29ma.hu

Halálra szúrta három férfi a japán szakácsot, amikor ő követelni kezdte, hogy adják vissza neki a korábban kölcsönzött pénzt. A rendőrség hónapokig kutatott az eltűnt Kazuyuki Kobayashi után, de sem élve, sem holtan nem került elő, így végül félretették az aktáját.

A gyilkosok csak erre vártak: mint kiderült, a szakácsot a megölése után feldarabolták és egy fagyasztóládába tették, egy éven keresztül pihentették ott, míg azt nem hitték, hogy a nyomozók feladták a keresést. Akkor elővették a szakács fagyott darabjait, kalapáccsal összetörték és grillsütőn kezdték megsütni, erősen befűszerezve curryvel.

"Azt hitték, az erős fűszerek majd elfedik az emberi test jellegzetes szagát" - mondta a rendőrség szóvivője. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap arra nem tért ki, hogy ki fedezte fel a furcsa aromájú húst és tett feljelentést a háromtagú banda ellen, mindenesetre a kihallgatáskor ők beismerték a gyilkosságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.