Hat gyermeket menekítettek ki a rendőrök

Brutális: gyerekei szeme láttára darabolta fel a feleségét

Letartóztatták a rendőrök azt a férfit, aki hat gyermek szeme láttára aprította fel a feleségét egy túlontúl hevesre sikerült házastársi vita lezárásaként.

2012.06.06 15:29ma.hu

Brutális gyilkost tartóztattak le a berlini rendőrök: egy heves vita után megölte feleségét, majd hat kiskorú gyermek szeme láttára darabolta fel és az asszony fejét fogva a tetőn őrült táncba kezdett. A hatóságokat a szomszédok értesítették, akik közvetlenül a bizarr "tánc" előtt hangos vitára lettek figyelmesek.

A kivonuló rendőrök mind a hat gyermeket biztonságba helyezték, egyikük sem volt több 10 évesnél, ám az egyelőre nem tisztázott, hogy mindegyikük a 30 éves nő gyermeke volt-e. A 32 éves elkövetőt őrizetbe vették, ám a helyi médiabeszámolók arra nem tértek ki, hogy alávetik-e elmeorvosi vizsgálatnak, illetve hogy milyen büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.