15 darabra szelte fel a nőt

Kíváncsi volt a boncolásra, ezért feldarabolta az anyját

Meggyilkolta az anyját, majd a konyhában talált késekkel és különféle vágóeszközökkel 15 darabra vágta egy 19 éves fiatal. A rendőrségnek egészen hátborzongató magyarázattal állt elő.

2013.03.26 16:19ma.hu

A látogatóba érkező rokonok fedezték fel a borzalmas gyilkosságot, amit egy 19 éves fiatal követett el Japánban, Kawasakiban, amikor két héttel a szörnyűség után látogatóba mentek a családhoz. A vendégek először nem akartak hinni a szemüknek, amikor a lakás különböző pontjain emberi testrészeket fedeztek fel, majd kiderült, hogy a fiatal a saját anyját darabolta fel összesen 15 részre.

A gyilkos a rendőrségnek először azt mondta, azért vágta fel a nőt, mert többet akart megtudni a boncolásról, illetve arról, hogy hogyan is épül fel az emberi test. Az ügyészségen viszont magára a gyilkosság okára is gyorsan fény derült. "Gyűlöltem az anyám, ő annyira rendes volt" - idézte a gyilkos szavait az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.