Everybody's kung fu fighting?

Ketten kezdték, ötven fős tömegverekedés lett belőle

Egy félreértett mozdulat, egy thai-boxoló, és egy kellően zsúfolt áruház: mindössze ennyi kellett ahhoz, hogy percek alatt hatalmas tömegverekedés alakuljon ki az egyik bécsi áruházban.

2013.09.24 17:16ma.hu

A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia, amikor a bécsi Lugner City bevásárlóközpontban tömegverekedés tört ki a látogatók között. A harc eredetileg két férfi közt robbant ki, de perceken belül vagy négy tucatnyian csatlakoztak hozzájuk, míg már senki nem tudta, kit miért ütnek.

Fotó: freedigitalphotos.net

A csata valamikor éjjel fél 12 körül indult, amikor egy járókelő megütött egy 21 éves, ismert thai-boxolót, majd elszaladt a tömegben. A sportoló követte az ismeretlent - akiről nem derült ki, hogy miért kötött bele a harcművészbe -, de ekkor egy biztonsági őr lépett mögé és meg akarta kérni, hogy nyugodjon meg, de ahogy megérintette a férfit, az lendületből fordult hátra és úgy megütötte az őr orrát, hogy az eltört.

A csihi-puhihoz rövidesen további harcolók csatlakoztak, a rendőrök megérkezése után pedig a thai-boxoló elnézést kért a biztonsági embertől, mondván, támadásként értékelte az érintést és "reflexből ütött".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.