Nem adtak neki sok esélyt

Három szívroham és egy agyvérzés - pedig még csak 1 éves!

Az orvosok azt mondták, szinte semmi esélye a túlélésre, vagy ha mégis, maradandó agykárosodása lesz. Az egyéves kislány mégis felépült a három szívrohamból és az agyvérzésből.

2013.09.23 07:29ma.hu

"Amikor az első szívrohamon esett át Willow, azt gondoltuk, ennél szörnyűbb már nem történhet vele - de aztán jött még két infarktus és egy agyvérzés, ami teljesen elképzelhetetlen volt" - meséli a 34 éves Denise Page, akinek 13 hónapos kislányával olyan dolgok történtek, ami még egy idős embernél is megrázó. "Meg voltunk rémülve" - mondta az anya, akinek férjével, Iannal azzal kellett szembenézni, hogy a mindig mosolygós pici lány aligha éli túl a rohamokat, ha pedig mégis, akkor is súlyos agykárosodással éli majd további életét. "De ő egy kis harcos, és mindenkit lenyűgözött. Nagyon büszkék vagyunk és boldogok, hogy hazatérhetett."

Fotó: Metro

Az angliai Northamtonban élő kislány súlyos tünetei egy vírusfertőzés után alakultak ki, amely a szívizmot támadta meg még júniusban, egy hónapig tartott az élet-halál harc, mire végül a gyermeket egészségesen visszakapták a szülők. "A kisbabánk visszatért és ugyanolyan boldog gyermek, amilyen mindig is volt. Háromszor halt meg, de mindvégig ragaszkodott az élethez. Ez egy valóságos csoda!" - idézte a szülőket a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.