Az orosz elnökért is vetkőztek

"Szeretkezz, ne háborúzz!" - Sztriptíztáncosok lepték meg az államfőt - KÉPEK!

Noha a nyugati média össztüzet zúdított az - Szíria ügyében békéltető - orosz elnökre, Vlagyimir Putyin otthon jó pontokat szerzett az amerikai támadás megakadályozásával. A táncoslányok például teljes mellszélességgel állnak kedvenc elnökük mögött.

2013.09.20 19:24ma.hu

"Szeretkezz, ne háborúzz!"címmel adott ki exkluzív naptárat Moszkva egyik "legfelkapottabb" sztriptíz-bárja a Golden Girls, aminek első oldalán két lengén öltözött, konfetti eső alatt álló lány üzeni: "a táncparkett ropogjon, ne a fegyverek".

Szergej Li tulajdonosban elmondása szerint akkor merült fel a - csak válogatott klubtagoknak szánt - naptárötlete, mikor egy reggeli megbeszélés során az egyik lány hangot adott aggodalmának a szíriai konfliktussal kapcsolatban. Mint kiderült, az egyébként testükből élő lányok többsége figyelemmel követi a külpolitikai történéseket, ezzel is bizonyítva, hogy több van bennük, mint az ember elsőre gondolná.

Mivel úgy tűnik, sikerült elkerülni egy újabb amerikai beavatkozást, nem kis mértékben az orosz elnöknek köszönhetően, Li szeretne átadni egy példányt a békét hirdető naptárból a Kremlnek. Az orosz és angol nyelvű naptárban a lányok kevés ruhát viselnek, de nem meztelen fotókkal van tele.

Nem ez az első eset, hogy a nemrég facérrá vált Putyin naptárat kap hölgyrajongóitól. A moszkvai egyetem újságíró szakának hallgatónői 2010-ben "Vlagyimir Vlagyimirovics Szeretünk!" című naptárral kedveskedett az elnöknek, amiben a leendő zsurnaliszták legvonzóbb hálóruháikban pózoltak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.