Lányok tépnek érte

Putyin-kampány, 90-es mellbőséggel - videó!

A választások egyre közelednek, így az orosz kormányfő új "hadseregre" tett szert - amely jóval inkább szexi fiatal lányokból áll, mintsem valódi katonákból.

2011.07.19 16:35ma.hu

Putyin serege olyan "szép, magabiztos és fiatal lányokat" tömörít, akik kiállnak az orosz kormányfő mellett: hisznek a politikus megbízhatóságában és becsületességében, akit egyébként is "nagyszerű embernek" tartanak - írták hivatalos weboldalukon.

A sajtó által "Putyin amazonjai"-nak csúfolt rajongótábor célja, hogy a következő mandátumra az elnöki székbe ültesse a politikust. Ehhez pedig bármit megtesznek, és nem szégyellik bájaikat sem bevetni - noha ezek inkább erotikus, mintsem politikai eszközök.

Az aktivisták kampányukban arra biztatják a fiatal lányokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk, cserébe hírnevet és népszerűséget ígérnek.

Elsőként, a jelölteket arra kérik, csatlakozzanak a "Bárkit széttépek Putyinért" felhíváshoz, mégpedig úgy, hogy készítenek egy olyan videót, amely megmutatja, hogyan hajtanák ezt végre, azaz tépnének szét bárkit Putyinért. A nyertesnek egy iPad2-t ígértek be.

Az ihletet adó mintakisfilmen, melyet már szétzabáltak a YouTube-on, egy lány éppen a rúzsos-csókos pólóját tépi le magáról.

„Megbolondulok azért a férfiért, aki megváltoztatta országunk végzetét” – kezdi a videóban, majd a folytatásban azt állítja, Putyint milliók imádják, de akadnak, akik sárral dobálják, szerinte azért, mert félnek, vagy mert gyengék, vagy mert sosem fogják átvenni a helyét.

Mindazonáltal, nem ez az első erotikus kampány Putyin megtámogatására. 2010. októberében a moszkvai egyetemen tanuló lányok buja képei tarkították azt a naptárat, mely kifejezetten az orosz kormányfő születésnapjára készült.

Még az év elején egy menő moszkvai éjszakai bárban Putyin-party-t tartottak, ahol vetkőzős lányok műsorukkal éltették a politikust.

A szovjet elnyomás alatt Oroszországban tilos volt a reklámokon a meztelenség, ám az óta, hogy már nem tabu, az orosz feministák szerint csupán csak felerősítik a már eleve a szexualitás körül forgó kultúrát, ahol a prostitúció mindennapos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.