Aggódnak a kelet-sussexiek

Borostyánnak álcázott boszorkány okoz galibát

Egyre jobban gyanakodnak a kelet-sussexi Lewes város lakói, hogy az utóbbi időben tapasztalt furcsaságok hátterében egy borostyánnak álcázott boszorkány állhat.

2013.09.12 08:36ma.hu

Egyre jobban aggasztja az angliai Lewes lakóit a környéken található furcsaságok sora: a házak belsejében megjelenő levélkupacok, a kukák eltűnése vagy épp a küszöbökön megjelenő tejesüvegek láttán a helyiek bizony zavarba jöttek. Ám ahogy szaporodnak a megmagyarázhatatlan jelenségek - pontosabban nem is a jelenség fura, hanem a különös esetek megszaporodása -, úgy gyanakodnak egyre inkább egy közeli udvarban lévő borostyánra, amely megdöbbentően hasonlít egy boszorkányra.

A növény eredetileg egy lucfenyőre kúszott fel, ám a nyári melegben váratlanul extra fokozatra kapcsolt és "átmászott" a fenyő fölött húzódó villanydrótokra is, terjeszkedése közben pedig mostanra tényleg egy karvalyorrú, hegyes sipkás boszorkány formáját (kép itt) vette fel. Arra azonban, hogy a helyiek mit terveznek a magát már alig-alig álcázó banyával, a helyi sajtó már nem tért ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.