Szívrohamot kapott a gyermek a rémülettől

Boszorkány ölte meg az 5 éves kislányt

Belehalt a sokkba egy öt éves olasz kislány, akinek nagynénje a hagyományoknak megfelelően álruhába öltözve jelent meg a családnál egy fesztivál idején.

2013.01.09 17:29ma.hu

Egy hagyományos olasz fesztiválra készültek a szicíliai Niscerniben, az 5 éves Daria Ferri családjában is mindenki izgatottan várta a jelmezes mulatozást. Ám úgy tűnik, a gyermeket senki sem készítette fel arra, hogy amit látni fog, az csak játék, mert amikor beállított hozzájuk a nagynénje, Daria megdermedt a félelemtől és egy másodperccel később holtan esett össze.

A nagynéni Befana álarcát öltötte magára, azt a boszorkányt, aki a helyi hagyományok szerint karácsony után ajándékokat visz a gyermekeknek. Külseje azonban annyira ijesztőre sikerült, hogy a kislány szó szerint halálra rémült tőle. "Súlyos szívrohamot kapott, és már azelőtt meghalt, hogy mi kiérkeztünk volna hozzá" - idézte a mentősök szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák internetes lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.