Diana hercegnőt keltenék új életre Amerikában

Lady Di feltámasztása fontosabb lenne, mint Jackóé

Csupán a harmadik helyet tudta megszerezni az ikonikus popsztár, Michael Jackson abban a felmérésben, melyben azt firtatták a kérdésfeltevők, hogy kit keltenének újra életre: a győztes Lady Diana lett.

2013.09.04 15:16MTI
Fotó: MTI Archív

Az Egyesült Államok lakossága, ha feltámaszthatna valakit halottaiból, leginkább brit Lady Dianát választaná, Michael Jackson csak a harmadik lenne holtversenyben Whitney Houstonnal. Mindez annak felmérésnek az eredményeként derült ki, amelyet az elmúlásról készítettek ezer válaszadó révén.

Lady Diana - a brit trónörökös, Károly herceg néhai felesége, aki 1997 augusztusában halt meg autóbalesetben - a szavazatok 35 százalékát kapta. A második helyre 14 százalékkal Steve Jobs, az Apple Inc számítástechnikai cég társalapítója került. Jackson és Houston egyaránt 11 százaléknyi szavazatot kapott.

A Vanity Fair című amerikai magazin felmérése alapján a többség - 55 százalék - az életét áldozná gyermekéért, 12 százalék a párjáért, 10 százalék a szüleiért, vagy vallásáért. A hazáért mindössze 5 százalék lenne hajlandó életét adni.

A kutakodásból megmutatkozott: a férfiak 70 százaléka szeretné, hogy párja túlélje őt, azaz inkább ő haljon meg előbb, míg a nők esetében csak 46 százalékos a hányad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.