Állati!

Két kismacska leállította a New York-i metróvonalat - VIDEÓ!

Nem kellett több két kismacskánál ahhoz, hogy megbénuljon az Egyesült Államok legkiterjedtebb metróhálózatának egy része: másfél órára leállt a közlekedés a New York-i metró két vonalán két cica miatt, amelyeket végül sikerült kimenteni a sínek közül.

2013.08.30 09:30MTI

A kismacskákat csütörtök reggel óta keresték a metróban, miután gazdájuk bejelentést tett, hogy elvesztette őket. (Hogy miként, rejtély.) A fekete és a cirmos kölyökre végül hétórás keresőakciót követően bukkantak rá. Gazdájuk azonnal a helyszínre sietett - macskaeledellel, hogy a metrómunkások azzal édesgessék magukhoz a cicákat.

A mentés miatt több állomáson lekapcsolták az áramot - nehogy baja essen a magas feszültségű sínek között tébláboló állatoknak és a közlekedési vállalat őket kereső embereinek -, a Q-vonal felén, és a teljes B-vonalon leállt a közlekedés, és ugyanez volt a helyzet az expressz szerelvényekkel is.

A mentésben részt vevők már majdnem sikerrel jártak, amikor a kismacskák újra elinaltak. Végül Brooklynnak egy olyan részében találtak rájuk este a sínek alatt, ahol a felszínen közlekednek a szerelvények. Ott már rendőröknek sikerült ládába rakniuk a kölyköket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.