Megtartják a kiszáradt tetemet

Macskamúmiát találtak a tatarozás közben

Nem akarják kidobni, bár a végleges helyét egyelőre nem találták ki annak az elpusztult és mára már teljesen kiszáradt macskának, amit a ház felújítása közben találtak a padló egy rejtett zugában.

2013.08.15 13:03ma.hu

Egy öreg ház felújításakor minden elképzelhető és elképzelhetetlen dolog előkerülhet, ám alighanem ritkán találnak a háztulajdonosok egy tökéletesen mumifikálódott macskatetemet. Egy angliai pár mégis így járt, amikor felszedték a házuk padlóját: az állat minden része tökéletesen megmaradt, csupán a nedvesség párolgott ki belőle. A kétgyermekes Melanie Bruce azonban nem riadt meg a döglött macskától, épp ellenkezőleg: magához ölelte és azt mondta, talán jó szerencsét hoz az állat.

Fotó: North News

Emiatt nem is akar megszabadulni tőle, azt mondta, az ismerősök mindig dicsérték, hogy mennyire jó kisugárzása van a háznak és úgy véli, ehhez a Tutan-macs-mon névre keresztelt tetemnek is köze van. "Első körben egy régimódi babakocsiba tettük a pincében, de lehet, hogy végül egy üvegvitrinbe tesszük az ajtó mellé" - morfondítozott a nő. "De előfordulhat, hogy a fürdőszoba alá tesszük, miután befejezzük a renoválást, hogy úgy mondjam, visszakerül oda, ahonnan jött" - tette hozzá.

Ian és Melanie Bruce úgy tippeli, a ház valamikor a viktoriánus korban épülhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.