Egy életét elhasználta a macska

Kimosták és kicentrifugálták, mégis él

Még két hónapos sincs, de az egyik életét máris fel kellett használnia a kilencből egy kismacskának, amikor játékból bemászott a mosógépbe, gazdája pedig nem vette észre.

2013.08.16 08:53ma.hu

Csak egy hajszál választotta el a haláltól a hét hetes fekete cicát, aki pajkos játéka közben épp a mosógépbe bújt el, miközben gazdája a mosógépbe pakolta a ruhákat. A Poppet névre hallgató csintalan macska a 27 éves Laura Gilholme körül ugrándozott, ám egyszercsak eltűnt, a manchesteri háziasszony pedig folytatta a házimunkát, amit épp elkezdett. "A felénél tartottam a mosnivaló ruhák bepakolásának, ő pedig beugrott a gépbe, amikor egy pillanatra elfordultam" - véli a gazdi. Nem is vette észre a cicát, míg le nem járt az 50 Celsius-fokos mosóprogram, a végén megfejelve egy centrifugálással.

Fotó: Manchester News

"Csak akkor jöttem rá, mi történt, amikor a mosás véget ért és én kinyitottam az ajtót. A cica eszméletlen volt, a szomszédom próbálkozott a szájból szájba lélegeztetéssel, de aztán inkább mégis elrohantunk vele az állatorvoshoz" - idézte Laurát a Daily Mirror. "Semmi reakció nem érkezett tőle, tényleg azt hittem, meghalt" - tette hozzá a gazdi, aki mellett hat éves kislánya, Megan is nagyon aggódott a csöpp cicusért.

A pajkos macska a nagy kaland után újra otthonában éli a mindennapokat, de nem úgy tűnik, hogy tanult a leckéből: az életmentés után az orvostól hazaérkezvén első dolga az volt, hogy egyenesen a szárítógépbe ugrott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.