Tenyérbemászóan aranyos

Főszerepet kap az utálatos pofájú macska

A gonosz tekintetű, utálatos pofájú macska legalább olyan híres, mint Adam Sandler.

2013.05.31 14:20ma.hu
A rosszarcú, mégis cukipofa macska

A világot utálattal szemlélő, mindig rosszkedvű Grumpy Cat egész estés mozit kap Hollywoodban - állítja a macska menedzsere, Ben Lashes.
Az egyébként Tarder Sauce névre keresztelt, de az interneten Grumpy Cat néven világhírt szerző macska tavaly robbant be a köztudatba, miután gazdája testvére,Tabatha Bundesen a Reddit közösségi oldalra posztolt róla egy képet.

A sztármacska moziját a Broken Road Productions készíti majd, ami többek között Adam Sandler 2011-es vígjátékáért, a Jack és Jillért is felelős.

Egy aranyköpése... :)

Grumpy Cat képei a cicákért egyébként is rajongó internetes közösség kedvencei lettek. A morcos macska köré olyan feliratokat raknak mint: "Egyszer szórakoztam...szörnyű volt" vagy "A kilenc életből amit leéltem ez a legrosszabb".

A rosszkedvű cicának egyébként nem jelent majd újdonságot a filmforgatás, hiszen szerepelt a "Jó reggelt Amerika" reggeli műsorban, valamint a CNN "Anderson Live" showjában is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.