Hozzátartozói még azonosították is

Temetése után 13 nappal megtalálták az "elhunytat"

Hozzátartozói annak rendje-módja szerint azonosították a nő eltűnése után két nappal felbukkant holttestet, akire illett a személyleírás, ám az "elhunyt" nem egész két héttel később békésen sétálgatott az utcán.

2013.08.26 13:51ma.hu

Érzelmi hullámvasútra került egy philadelphiai család, miután egy 50 éves rokonukról a temetés után nem egész két héttel kiderült, hogy valójában él és virul. Sharolyn Jackson eltűnését július 18-án jelentették be, két napra rá pedig a járőrök találtak is egy holttestet, akire illett a nő személyleírása. A hivatalos eljárásnak megfelelően fia azonosította a tetemet, vele volt egy szociális munkás is, és úgy tűnt, semmi kétségük sincs afelől, hogy Sharolynt találták meg. Ezért a következő néhány napban elkezdték a temetést intézni, majd annak rendje-módja szeint végső búcsút vettek a nőtől.

Fotó: freedigitalphotos.net

Csakhogy mint kiderült, a nő fia, Travis valamit elnézhetett, mert amikor már épp kezdett hozzászokni a gondolathoz, hogy az anyja nincs többé, érkezett a hír, hogy valaki egy elmegyógyintézet felé látta sétálni a nőt. Először szinte el sem akarták hinni, de aztán kiderült, hogy valóban életben van a rokonuk, ám a nő apja, Dave Minnie nem titkolja, hogy az egyik szeme hiába nevet, a másik most sír, mert sajnálja az eltemetett asszonyt, akiről nem tudni, kihez tartozott. Most a hatóságok is új nyomozást indítottak, hogy kiderítsék a személyazonosságát, ennek érdekében máris exhumálási kérelmet nyújtottak be az illetékes hivatalhoz - mindössze annyit lehet tudni az eddigi adatok alapján, hogy természetes halált halt - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.