Temetés helyett boncolásra vitték

Elkobozták a rendőrök a felravatalozott halottat

Rendőrök zavarták meg a békésen induló temetési szertartást, a halottat pedig elkobozták, mert felmerült a gyanú, hogy egy korábbi, 3 hónappal ezelőtti verekedés következtében halt meg.

2013.08.21 11:31ma.hu

Még májusban keveredett verekedésbe egy 56 éves férfi, akit néhány héttel az eset után a ravatalról, saját temetéséről hurcoltak el a rendőrök: azt hitték, az erőszaknak köze van a halálához. A gyanút a rokonok bejelentése keltette fel, akik egyértelmű összefüggést láttak a férfi halála és a három hónappal ezelőtti attrocitás között.

Az elkobozott halottat egyenesen az igazságügyi kórboncnokhoz vitték, aki nem sokkal később kiadta a szakvéleményt: a férfi sorsát a rák pecsételte meg, az erőszaknak nem volt köze a tragédiához - adta hírül a manna.ro című román hírportál. A váratlan kitérő után végül a szertartást a család meg tudta tartani és a halottat tisztességesen eltemették.

Fotó: freedigitalphotos.net


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.