Nem értik az orvosok a furcsa esetet

45 percig halott volt, csak azután támadt fel

Már a családtagok is azért mentek be a férfi kórházi ágyához, hogy végső búcsút vegyenek tőle, amikor a "halott" váratlanul életjeleket kezdett mutatni és lassanként teljesen magához tért.

2013.08.23 13:44MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Háromnegyed órán át nem vert a szíve egy férfinak az Egyesült Államokban, ő mégis visszatért az életbe. Az eset az ohiói West Carrollton városának kórházában történt. A 37 éves férfit, Tony Yahlét már halottnak nyilvánították, és a nővérek beengedték hozzá családját, hogy elbúcsúzzanak tőle. Ekkor kezdett életjeleket mutatni az orvosok legnagyobb döbbenetére.

Nem azonnal tért magához, öt nap kellett ahhoz, hogy teljesen visszanyerje tudatát. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, már csak azért is, mert a vizsgálatok szerint a férfi szívének semmi baja sem volt. Jobb híján arra tippelnek, hogy valamilyen vírusfertőzés okozta a meglehetősen hosszú, ideiglenes szívhalált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.