Pszichiátriára vitték a feleséget

Három évig őrizte a holttestet: azt hitte, feltámad

Otthonában, öt gyermeke mellett őrizgette gondosan férje holttestét egy mentálisan sérült nő, azt várva, hogy előbb-utóbb feltámad. Három év után derült ki a bizarr eset.

2012.11.21 11:29ma.hu / MTI

Egy költözés miatt derült ki, hogy három éve egy hullát őrizget az öt gyermekes családanya, mert mindvégig szilárdan hitt abban, hogy férje előbb-utóbb feltámad. A mélyen pünkösdista vallású, ám pszichiátrián többször is kezelt orosz asszony ennek érdekében minden tőle telhetőt meg is tett, sőt, öt gyermeküket is rendszeresen arra biztatta, hogy beszéljenek az apjukhoz és etessék őt.

Csak találgatni lehet, meddig folytatta volna még ezt a morbid gyakorlatot, ha nem dönt úgy, hogy ideje egy másik lakásba költözni. Oda viszont az ötből két gyermek már nem akarta magával vinni a hullát, ezért egy műanyag zsákba csomagolva egy szeméttelepre vitték apjuk maradványait. A júliusban felfedezett tetem "kiléte", és odakerülésének körülményei több hónapos nyomozás után váltak világossá a rendőrség számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.