Semmit nem vittek el, de mindent megettek

Betörtek az étterembe, aztán nekiálltak főzőcskézni

Ha betörnek valahova, azt a legtöbbször azért teszik, hogy valamit elvigyenek. Ám egy egyelőre azonosítatlan rablóbanda nem pénzzel vagy értékes tárgyakkal rövidítette meg az étterem tulajdonosát.

2013.08.16 17:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor az ausztráliai Sunshine Coastban működő indiai étterem tulajdonosa felfedezte, hogy betörtek, megrémült, de aztán meglepetése annál nagyobb volt, amikor meglátta, hogy sem a pénztár tartalma, sem pedig a berendezés darabjai nem hiányoznak. A bűnözők ehelyett a konyhán talált alapanyagokból megfőztek maguknak egy komplett háromfogásos menüt, jól belaktak vele, majd a maradékot néhány előre elkészített menüvel együtt magukhoz vették és azt vitték el.

Hogy ne száradjon ki a torkuk, pár üveg sört is a hónuk alá csaptak és mint akik jól végezték dolgukat, nyom nélkül felszívódtak. Susanna Badyal, aki a családi étterem egyik tulajdonosa, azt mondta, lehet, hogy ezentúl az ételeket is lakat alá kell helyezni.

A rendőrség egyelőre keresi az elkövetőket - adta hírül a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.