Nem bírta elviselni a fájdalmakat

Törött lába buktatta le a betörőt

Már több bűncselekmény miatt elfogatóparancs volt érvényben a tolvaj ellen, ám valahogy mindig kicsusszant az üldözői kezei közül. Talán ő sem gondolta, hogy egy rossz ugrás okozza a vesztét.

2013.06.17 17:33ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Úgy tűnt, ezúttal is sikerült megúsznia a betörést a 34 éves tolvajnak, ám a bűncselekmény másnapján szégyenszemre fel kellett adnia magát, amikor kénytelen volt kihívni a mentőket. A román betörő a spanyolországi Catalunában hatolt be egy parasztházba, ám ténykedése közben megzavarta őt a ház tulajdonosa, ezért menekülni kezdett. A tetőről mintegy hat métert zuhant és még el tudott tűnni a közeli bozótosban, de mint kiderült, az esés következtében eltörte a lábát, ami másnapra szörnyű kínokat okozott neki, annyira, hogy végül fel kellett hívnia a mentőket.

"Már több kiemelt elfogatóparancs volt kiadva ellene. Most a kórházban tartjuk szigorú őrizet alatt" - idézte a rendőrségi szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.