Egy órán át kutattak, de nem vittek el semmit

Nem értik: üres kézzel mentek el a betörők a teli házból

Értetlenül állnak a rendőrök a két, egyelőre ismeretlen betörővel szemben, akik megkötözték az otthon tartózkodó háztulajdonost, majd egy órányi kutatás után üres kézzel távoztak.

2013.06.17 07:10ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Fogalmuk sincs a tulajdonosoknak, hogy a betörők vajon mit kerestek, de az biztos, hogy miután alaposan átkutatták a házat, végül üres kézzel távoztak onnan. A rendőrségnek így nincs egyszerű dolga, mert se indítékot, se a feketepiacon esetlegesen felbukkanó lopott tárgyakat nem találnak, az egyedüli nyom számukra csak az otthon tartózkodó feleség által adott személyleírás lehet.

Az eset Japán fővárosában, Tokióban történt. A két betörő a behatolást követően megkötözte az épp otthon tartózkodó 70-es éveiben járó asszonyt, de ezt leszámítva egy ujjal nem nyúltak hozzá, majd több mint egy órán keresztül bőszen kerestek valamit a házban. Végül úgy mentek el, ahogy jöttek, semmit nem vittek magukkal, a férj pedig hazatértekor talált rá a még mindig megkötözve üldögélő feleségére - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Nem foglalkoztak sem a pénzzel, sem az ékszerekkel, de a számítógépet és az egyéb értéktárgyakat is figyelmen kívül hagyták, és egy szóval se mondták, mit keresnek" - mesélte utóbb a nő. "Fogalmam sincs, mit lehetett az, amit mindenütt kerestek" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.