Betört, zuhanyozott és evett

Pucéran főzte a vacsorát a pofátlan betörő

Nem akart hinni a szemének a lakástulajdonos, amikor arra ért haza, hogy nemcsak betört hozzá valaki, de még mindig a lakásban tartózkodik és vidáman, egy szál semmiben épp tojást főz magának.

2013.07.05 11:05ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Buggyantva vagy sütve? - morfondírozott épp a betörő, amikor hazaérkezett a lakás tulajdonosa és rajtakapta, amint egy szál ádámkosztümben épp a hűtőből kivett tojások fölött állt. A 30 éves besurranónak ez a kérdés nagyobb fejtörést okozott, mint az, hogy hogyan jusson be az ingatlanba: egy nyitva felejtett ablakon keresztül mászott be, amikor a tulajdonos épp elugrott néhány percre. Az időt a betörő ki is használta: vett egy kellemes meleg zuhanyt, majd nem vesztegetve az időt holmi öltözködéssel bekukkantott a hűtőbe.

Ennek az idilli napnak vetett véget a hazaérkező tulajdonos, aki döbbenten konstatálta, hogy valaki az ő zuhanyzójában tisztálkodott, az ő konyhájában van és az ő vacsoráját eszi. A meglepetés kölcsönös volt, de a tolvaj gyorsabban kapcsolt és még mielőtt a tulajdonos bármit tehetett volna, eliszkolt - de később elfogták, amikor egy közeli szemetesben turkált, épp ruhát akart magának szerezni - számolt be a Metro című brit lap.

Az eset Vancouverben történt, de amint a lap emlékeztetett rá, ez különösen ráirányítja a figyelmet a lakástulajdonosok hanyagságára, akik a nagy hőségben többször felejtik nyitva az ablakaikat távozás előtt - és ezzel a besurranó rablók is pontosan tisztában vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.