Nem ismerték egymást korábban

A rabszállítóban elégítette ki az elítélt nő a rabtársát

Nem egy szerelmespár utolsó lopott pásztorórájáról van szó, a két elítélt korábban nem ismerte egymást, ám a börtön felé tartva még egy utolsó élvezetre vágytak - több rabtársuk szeme láttára.

2013.08.15 15:55ma.hu

Carlisa Brookins és Alexis Garcia csak rövid ideig találkozott, de azt valószínűleg egyikük sem fogja elfelejteni - igaz, az a felügyelő tiszt sem, akinek az volt a dolga, hogy vigyázzon a rabszállítóban ülőkre. A két elítélttel ugyanis nyolc másik társukkal együtt épp egy Las Vegas-i börtön felé tartott a rendőrségi jármű, amikor a tiszt a sötét autóban mozgásra lett figyelmes és úgy tűnt neki, hogy Brookins a hasánál átvetett biztonsági heveder ellenére előrehajolt, és kétség sem fér hozzá, hogy Garcia nemi szervére csapott le.

Fotó: Las Vegas Metropolitan Police

A tiszt ekkor felkapcsolta az autó belső világítását, mire a nő rögtön visszahúzódott és úgy ült, mintha mi sem történt volna, csak magyarázkodni kezdett, hogy ez nem számít prostitúciónak, mert nem kért és kapott pénzt Garciától - számolt be a Las Vegas Sun című lap. A férfit egyébként több bűncselekményért dugták rács mögé, köztük engedély nélküli lőfegyver-birtoklásért, a nőt pedig kábítószerrel összefüggő vétségekért tartóztatták le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.