Samantha nem sokat kéreti magát

18+ - És igen, ez a melltartó sem maradt a helyén!

Nem kell sokat rimánkodni Samanthának, valahogy mintha ő maga sem szeretné, ha túl sok textil takarná bájos idomait. A túl kevéssel meg úgy van, hogy akkor már minek? Le is veti rögvest.

2013.08.10 18:59ma.hu

Alacsonyan szállnak mostanában a melltartók, és főleg gyorsan, íme, ma is találtunk egyet, amit még épphogy sikerült elcsípni a rendeltetési helyén, de pár perc múlva már hűlt helye volt, mintha soha nem is lett volna rajta Samantha Saint keblein.

Na nem mintha a bikini alsó fele sokkal tovább húzná, az elbűvölő mosolyú szépség láthatóan nem viseli jól, ha bármi is eltakarja a csodás idomait. Ezen egyébként nincs is mit csodálkozni, egy ilyen szépséget valóban vétek takargatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.