Megszületett

Nagypapa lett Charlie Sheen

Charlie Sheen nagypapa lett, de a híres komikus Jason Biggs is hamarosan apai örömök elé nézhet.

2013.07.18 13:07MTI
http://www.freedigitalphotos.net

Jason Biggs amerikai komikus a Twitteren szerda este osztotta meg rajongóival, hogy felesége, Jenny Mollen gyermeket vár. "Szeretnék bocsánatot kérni Kate Middletontól, amiért elloptam előle a figyelmet" - viccelődött a színész.

Charlie Sheen, aki ötszörös apa, már nagypapaszerepben játszik: szerdán megszületett első unokája, Luna.

A TMZ.com internetes lapnak Sheen elmondta: ez volt a legcsodálatosabb napja, amikor világra jött lánya, Cassandra Estevez kislánya.

Estevez, aki 2010-ben házasodott össze Casey Huffmannel, Sheennek Paula Speertel folytatott kapcsolatából származik. A színész januárban számolt be lánya terhességéről David Letterman műsorában.

Lunának két nagybátyja van, akik csupán négy évvel idősebbek nála: Sheen ikerfiai, Bob és Max Brooke Muellerrel kötött, de azóta véget ért házasságában születtek. Denise Richardsszal kötött házasságából Shennek további két lánya - Sam (9) és Lola (8) - született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.