Lubickol a terapeuta-szerepben a sztár

Csak ötnél tart, de kilencvenre vágyik Charlie Sheen

Örömmel forgat további kilencven epizódot Charlie Sheen az Anger Management című sorozatból, amelynek első, tízrészes évada most tart sugárzása felénél.

2012.07.30 18:29MTI
Fotó: MTI

Charlie Sheen a Tévékritikusok Szövetségének szombati gyűlésén beszélt arról, hogy "pokolian izgatottá teszi" a folytatás, majd hozzáfűzte, hogy szerinte kilencven rész sem lenne elég. Továbbá azt is megosztotta az újságírókkal, hogy végzett korábbi őrültségeivel.

A Két pasi meg egy kicsi című sorozatból agresszív viselkedése miatt kiebrudalt színész szemmel láthatóan lubickol az FX kábeltévén futó új sorozatban.

A szériát gyártó stúdió Charlie Sheen apját, Martin Sheent is megnyerte a műsorhoz. Az augusztus 16-án adásba kerülő részben vendégsztárként az indulatkezelő terapeutát alakító fia történetbeli apját játssza el. Charlie Sheen az eddigi legjobb epizódként festette le ezt a részt.

A televízió két év alatt száz részt akar forgatni a sorozatból. A költségkímélő megoldás nem hagy időt a próbára, de Bruce Helford executive producer szerint ezen már a harmadik epizód forgatására túltették magukat a színészek, és mindenki ráhangolódott a szerepére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.