Nyeresége egy százalékát ajánlotta fel

Charlie Sheen támogatja a katonai morál javulását - egymillióval!

Egymillió dollárt (233 millió forintot) ajánlott fel egy amerikai katonákat és családtagjaikat támogató szervezetnek az Anger Management című televíziós sorozatból származó bevételéből Charlie Sheen.

2012.07.17 14:29MTI

Az amerikai színész az FX kábeltelevízió idén indult új vígjátéksorozatából származó nyereségének egy százalékát adományozza az amerikai csapatok moráljának erősítésére, jóléti és a pihenési szolgáltatások megszervezésére, illetve jótékonykodásra létrejött Egyesült Szolgáltató Szervezetek (United Service Organizations, USO) Operation Enduring Care elnevezésű programjának, amely sebesült vagy beteg katonáknak és családtagjaiknak a megsegítésére gyűjt pénzt.

Fotó: MTI

Charlie Sheen legalább egymillió dollárt ígért a programnak, ám ha az Anger Management sorozat sikert arat, a színész profitja is nőhet, így az egyszázalékos adomány is meghaladhatja az egymillió dollárt - közölte a USO szóvivője. Mint hozzáfűzte, ez az egyik legnagyobb összegű adomány, amelyet a csoport valaha kapott.

"Megtiszteltetés, hogy valamit visszaadhatok azoknak a fegyveres erők kötelékében szolgáló nőknek és férfiaknak, akik nap mint nap kockára teszik értünk az életüket. Örömmel tölt el, hogy az Anger Management-sorozatbeli munkám révén egy kis segítséget tudok nyújtani nekik és családjaiknak" - fogalmazott a színész közleményében.

Sheen az utóbbi években súlyos magánéleti problémákkal került szembe: ivott, drogozott, és felesége bántalmazásáért is felelősségre vonták. Botrányos viselkedése miatt kirúgták a nagy sikerű Két pasi meg egy kicsi című sorozatból. Tavaly ősszel azonban összeszedte magát: nyilvánosan leszámolt korábbi magatartásával, rendezte nézeteltérését a Két pasi producereivel, és szerepet vállalt az Anger Management című szériában, amely egy agresszív indulatkezelő terapeutáról szól.

Az adomány első, 250 ezer dolláros részletét Sheen még a héten átadja az USO-nak, amely 14 országban támogatja az amerikai katonákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.