Kitálalt a producer: "Azt hittük, belehal"

Hoppá: pofázás helyett mégis a kokó okozta Charlie Sheen vesztét

Bő fél évig tartotta magát az az álláspont, miszerint Charlie Sheennek éveken keresztül elnézték a folyamatos drogproblémáit, a főszereplésével készült sorozatból egy beszólás miatt rúgták ki. Most kitálalt a producer.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsiben képgaléria

2011.12.14 13:29ma.hu

Amikor idén év elején egy túl jól sikerült buli után váratlanul kórházba vitték Charlie Sheent, ahol napokig az sem volt biztos, hogy kikerül-e még onnan valaha, akkor a CBS tévécsatorna mindenkit biztosított róla, hogy támogatják a színészt és visszavárják a Két pasi, meg egy kicsi című sorozatba. Miközben a drogproblémákkal küszködő és egyéb botrányoktól sem mentes színész miatt számtalan kritika érte a csatornát, Chuck Lorre producer mindvégig kitartott a sorozatsztár mellett.

Fotó: Comedy Central (A galériához KATT a képre!)

Egészen addig, míg amaz "ostoba kisembernek" nem nevezte főnökét, ez betette a kaput, másnaptól siker ide, csillagászati bevételek oda, Sheen a CBS ajtaján kívül találta magát. Ez egyúttal a sorozat számára is a halálos ítéletet jelentette, hisz hiába voltak kíváncsiak 27,7 millióan az Ashton Kutcherral készült új évad első részére, a nézettség pillanatok alatt visszaesett és már nyomokban sem hozta azt a bevételt a csatornának, mint amit Sheennel.

Az viszont biztos, hogy mindezidő alatt Lorre következetesen cáfolta, hogy a kirúgásnak bármi köze lett volna a botrányos életmódhoz, minduntalan visszatért a sértegetéshez, mondván, ezt már nem tudták elnézni a színésznek. Hogy most miért állt a nyilvánosság elé az ellenkezőjével, nem tudni, mindenesetre beismerte, hogy valóban a kokainozás volt a fő problémaforrás.

A producer egy csütörtökön megjelenő lapnak adott interjújában kifejtette: bár anyagilag ez számukra bukást jelentett, kénytelenek voltak erkölcsi alapokra helyezni a döntést. Sheen körül már annyi volt a drogok miatti zűr, hogy attól féltek: vagy ő hal bele a kokainfüggőségbe, vagy más halálát fogja okozni valamilyen módon. Márpedig ebből mindenképp szerettek volna kimaradni.

Azt is elmondta Chuck Lorre, hogy korábban barátként többször próbált Sheen lelkére beszélni, de eredménytelenül, és sosem tudta, hogy egy-egy hétvége vagy főképp hosszabb nyaralás után visszatér-e még hozzájuk a sztár, vagy már csak a halálhíréről értesülnek.

Sheen nyáron haknikból próbált bevételhez jutni, amelyek során továbbra sem kímélte egykori munkaadóját, de szeptemberben valami megváltozott és minden létező alkalmat megragadott, hogy bocsánatot kérjen mind Lorre-tól, mind a CBS és a Disney cégtől. Indoklásában többször hangsúlyozta, hogy akkoriban nem volt beszámítható állapotban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.