Savanyú a szőlő a drogos sztárnak

Halotti tort ülne Charlie Sheen az újjászülető sorozat fölött

Saját temetését fogja végignézni Charlie Sheen a Két pasi, meg egy kicsi kilencedik évadjának nyitó részében, de a jelek szerint nem elégszik meg ennyivel: halotti tort is ülne maga fölött.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsiben képgaléria

2011.08.08 15:29ma.hu

Charlie Sheen halotti torral szeretné megünnepelni, hogy hivatalosan is "megölik" őt a Két pasi, meg egy kicsi című sikersorozatban, ahol az első 8 évadban a valódi énjéhez hasonlóan egy nőcsábász, belevaló fickót alakított. A sorozatból azért írták ki, mert év elején sorozatos drogbotrányai után még az egyik producernek, Chuck Lorre-nak is sikerült a kelleténél durvábban beszólnia, és a CBS csatorna ezt már nem tűrhette.

A Két pasi, meg egy kicsi eredeti felállásban (Fotó: CBS - A galériához KATT a képre!)

A színész most azt állítja, nem haragszik a készítőkre, amiért kirúgták, és izgatottan várja, milyen lesz a temetése az új évad elején. A kirúgásakor hetekig az is kérdéses volt, hogy folytatódik-e még valaha a sorozat, ami a csatornának a legnagyobb bevételt hozta, aztán kiderült, hogy Ashton Kutcher lép a drogos színész helyére.

Végül augusztus első hetében kiszivárgott, hogy a váltást egy temetéssel fogják megoldani, és Kutcher - a milliomos internetmogul - fogja megvenni Charlie Harper egykori házát, de a hírt a készítők akkor még nem erősítették meg.

"Megnézem az áltemetésemet, amelyen jelen lesz az ál-exbarátnőm, az én nagyon is valódi házimozimban, a nagyon is valódi forró hölgyeim társaságában" - utalt a TMZ magazinnak a színész azokra a pornósztárokra, akikkel mostanság együtt él.

A bukott sztár korábban Amerika egyik legjobban fizetett sorozatsztárja volt, most viszont kisebb vidéki színpadokon lép fel, hogy legalább a töredékét megkeresse annak a gázsinak, amit azelőtt kapott. A sorozatával kapcsolatban egyelőre nem lehet tudni, hogy a közönség hogyan fogadja az új felállást, mindenesetre a stábtagok bíznak a sikerben, és azt mondták, eddig minden simán ment.

"Kicsit korai még erről beszélni, de Ashton nagyon rokonszenvesnek és profinak tűnik. Mindannyian örülünk, hogy vele dolgozhatunk" - mondta el az egyik munkatárs. Az új részeket szeptemberben kezdik vetíteni az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.