Bosszút álltak Charlie Sheenen

Metró gázolta el a Két pasi, meg egy kicsi sztárját

Beteljesedett végre Chuck Lorre bosszúja, amit Charlie Sheen ellen eszelt ki az önérzetében megsértett producer: egy párizsi metrószerelvény alá "lökte" a színészt.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsiben képgaléria

2011.09.21 09:29ma.hu

Hónapok óta tudni lehetett, hogy Charlie Sheen karakterét nem átveszi egy másik színész és így viszik tovább a nők bálványának kalandjait, hanem Charlie Harper végérvényesen meghal, házába pedig beköltözik az összetört szívű internetmogult játszó Ashton Kutcher. Az azonban egészen meglepő módon nem szivárgott ki, hogy hogyan veszti életét Sheen, aki eddig kiemelkedő nézettséget hozott az amerikai CBS tévétársaságnak a szereppel: csak a nyitó epizódban derült ki, hogy egy párizsi metró gázolta halálra.

A színészt tavasszal rúgták ki a Két pasi, meg egy kicsi című produkciótól, miután egy nyilatkozatában "ostoba kisembernek" titulálta a csatorna producerét, Chuck Lorre-t, annak ellenére, hogy nem sokkal korábban az egész gyártási csapat kiállt a drogbotrányokkal övezett színész mellett és támogatásukról biztosították őt.

Itt még az eredeti felállásban... (Fotó: CBS - A galériához KATT a képre!)


Az új, kilencedik évad nyitó epizódjára, amely Harper temetési jelenetével indul, 27,7 millió néző volt kíváncsi, kétszer annyi, mint a 2010-ben indult nyolcadik évad első részére, sőt, a sikerszéria egyetlen része sem ültetett még ennyi nézőt egyszerre a képernyők elé az elmúlt nyolc év alatt. Az új epizódban egyébként vendégszereplőként egy-egy jelenet erejéig felbukkant Jenna Elfman és Thomas Gibson híres párosa, Dharma és Greg, akiket Lorre egy korábbi sorozatából már jól ismertek az amerikai nézők.

Noha a rajongók és a kritikusok is kétkedve fogadták Kutcher szerződtetését és a történet különös alakulását, az első rész után mindenki lelkesen ünnepelte a CBS ötletét és úgy tűnik, mégsem kell még temetni a sorozatot, Sheen nélkül is remekül megállja a helyét.

A temetési jelenetben egyébként a producer még egy utolsó fricskát odanyomott a botrányairól elhíresült színész orra alá: amikor Alan Harper (John Cryer) a fivére búcsúztató szövegét azzal kezdi: "Szomorú nap ez mindannyiunknak", a gyászoló tömegből egy női hang megjegyzi: "Csak a magad nevében beszélj!"

A fogadtatást közben egy kissé beárnyékolja a jelenleg is zajló jogi vita a gyártók és Sheen között, a színész ugyanis százmilliós kártérítést követel korábbi szerződése egyoldalú felbontása miatt. A sorozattal epizódonként 1,2-2 millió dollár közti összeg ütötte a markát. Kollégáira viszont nem haragszik és sok sikert kívánt nekik a sorozathoz.

Ami a sikert illeti, John Cryernek ki is jutott belőle: hétfőn kapta meg a csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.