Charlie Sheen nem ússza meg szárazon

Ez nagy égés lesz: Amerikában már milliók látták

Szilveszterkor egyedülálló műsorral jelentkezik az egyik hazai humorcsatorna: az Amerikában minden idők legjobb CC-nézettségét hozó Charlie Sheen égetése című műsorban hírességek szívatnak egy kiválasztott celebet másfél órán keresztül. A kritikában és humorban bővelkedő égetés reklámok nélkül, egyben lesz levetítve!

Sorban égetik Charlie Sheent képgaléria

2011.12.12 13:29RedLemon

Egyedi formátummal jelentkezik a Comedy Central szilveszteri adása. Az utóbbi hónapok botrányhősét, Charlie Sheent égeti majd több humorista és híresség, köztük például Slash, „T.J. Hooker” William Shatner és a hírhedt boxoló, Mike Tyson is.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

A műsor története egészen 1920-ig nyúlik vissza - akkor még egymás között, egy zárt klubban szívatták egymást a humoristák. A szokást a Comedy Central elevenítette fel, miután 1998 és 2003 között leadta a korábban felvett égetéseket, majd legyártotta sajátjait is. A szilveszterkor adásba kerülő műsorban az elmúlt év egyik legnagyobb hangú botrányhőse, Charlie Sheen lesz humorosan kritizálva.

Az égetőknek nem lesz nehéz dolga: a sztár korábban többek között azt állította, hogy vatikáni orvgyilkos varázslók vadásznak rá, arról nem is beszélve, hogy egy kérdésre, ami drogproblémáira vonatkozott, azt válaszolta: egyetlen drogot használ, és azt Charlie Sheennek hívják. A sztár botrányaival és kötekedő megjegyzéseivel nagyon széles spektrumon nyújt támadási felületet - amire a meghívott tíz humorista biztosan le is fog csapni.

A Comedy Central szilveszteri műsora ráadásul reklámok nélkül kerül adásba, így egyben élvezhetik majd a nézők Charlie Sheen égetését - ami nem mellesleg nézettségi rekordot hozott a csatornának Amerikában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.