Russell Brand "meg akarja javítani" Charlie Sheent

Jaj: Katy Perry exe rossz társaságba keveredett?

Jógaórára invitálta Charlie Sheent a frissen elvált Russell Brand, mert azt reméli, így a színész megtalálhatná a belső lelki békéjét. A barátok viszont aggódnak, nehogy fordítva süljön el a dolog és Sheen vigye tévútra Brandet.

2012.06.10 09:29ma.hu

Az eredeti terv az, hogy Russell Brand szívélyes meghívására Charlie Sheen csatlakozik a jógacsoport tagjaihoz és ez a drogokról és kétes nőügyeiről is elhíresült színészre mindenképp jó hatással lesz, de a brit komikus közeli barátai egyelőre jobban tartanak attól, hogy a jószándék visszaüt és Sheen hatása fog érvényesülni Brand életmódján. A félelem nem is annyira alaptalan: a humorista korábban szintén belekeveredett a drogok hálójába, ám szerencsére nem olyan mélyen, mint amerikai színészbarátja.

Sokak szerint amikor feleségül vette Katy Perryt, akkor végleg "megjavult", de a pár alig több mint egy évet bírt ki egymás mellett, amikor végül viharos viták közepette tettek pontot házasságuk végére nemrégiben, a kapcsolat azóta sem rendeződött köztük, és ahogy látszik, nemcsak személyesen, de még a sajtón keresztül sem tudnak egymással kulturált stílusban elbeszélgetni.

Így hát még inkább érthető, ha a barátok aggódnak Brand új cimborája miatt, ugyanakkor nem sokat tehetnek ellene, hisz a 37 éves sztár és a Két pasi, meg egy kicsi korábbi vezető színésze közös projecten dolgoznak. "Russell egy határozott fickó, de amióta elvált és újra szabadon nézegetheti a nőket, azóta nagy a rizikó Charlie közelében, akit köztudottan mindig is gyönyörű nők vettek körül" - fogalmazta meg az egyik barátja.

Sőt, a haverok akkor ijedtek meg igazán, amikor kiderült, hogy valójában a barátságot inkább Sheen erőlteti, ő keresi állandóan Brand társaságát. "Russell túl kedves, és meg van győződve róla, hogy Charlie-nak csak egy barátra van szüksége, de már volt hasonló helyzetben, amikor kisiklott az élete és magára maradt" - magyarázta az egyik ismerőse. "Charlie pedig hírhedten rosszfiú, és biztos, hogy rossz hatással lesz rá" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.