"Fogadjunk, hogy én iszom a leggyorsabban!"

Belehalt a vodkás versenybe

Az életébe került a hencegés és a kivagyiság egy férfinak, aki a barátaival fogadást kötött. A kérdés az volt: ki issza meg a leggyorsabban az előtte lévő fél liter vodkát.

2013.07.09 14:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

"Fogadjunk, hogy gyorsabban gurítom le a fél liter vodkát, mint közületek bárki!" - dobta fel a 46 éves Marcin Kwiatkowski a cimboráinak egy kocsmázás alkalmával, arra azonban sem ő, sem a barátai nem gondoltak, hogy a tréfásnak induló játék végül tragédiába fordul. A lengyel férfi ugyan megnyerte a fogadást, győzelmének azonban már nem tudott örülni: szinte az utolsó kortyokkal egyszerre összeomlott és kómába került.

Életét már nem lehetett megmenteni, a kiérkező mentők is csak a halál beálltát tudták megállapítani - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "Súlyos alkoholmérgezést szenvedett, emellett a vodka szívrohamot is okozott nála" - mondta a mentők szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.