A vodka védte meg a haláltól

60 métert zuhant, de túlélte a részeg

Ritkán szokás túlélni egy 60 méteres zuhanást, egy részeg orosznak mégis sikerült. A rendőrség szerint azért, mert annyi vodkát ivott.

2012.11.09 09:29ma.hu

Az orvosokat és a rendőrséget is megdöbbentette annak az orosz részegnek az esete, aki 60 métert zuhant, mégis néhány törést leszámítva egész jól végződött számára a kaland. A vlagyivosztoki férfi a 20. emeleti lakásának erkélyéről esett ki, amikor kiment dohányozni, de előtte annyi vodkát ivott, hogy nem bírt megállni a lábán, elvesztette az egyensúlyát és kicsúszott. Szerencséjére nem közvetlenül a ház előtti betonjárdára esett, hanem egy ott parkoló autó tetején pattant meg, de még így se lett volna túl sok esélye az életben maradásra.

"Az elfogyasztott közel egy liter tömény miatt annyira el volt lazulva, hogy valószínűleg fel sem tűnt neki, hogy zuhan. Ezért a teste is másképp érkezett, és ez tompította a becsapódás hatását" - magyarázta a rendőrségi szóvivő. Az orvosok nem részletezték az állapotát, mindössze annyit mondtak: még nem heverte ki a többszörös sérüléseit - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.