Több mint tíz métert zuhant

Kizuhant az erkélyről, de alig sérült: a részegség mentette meg

Több mint tíz métert zuhant egy 22 éves brit turista, az igazi meglepetés azonban akkor érte az őt váró rendőröket, amikor felfedezték, hogy nemcsak túlélte, de mindössze egy lábtöréssel és néhány karcolással vészelte át a balesetet.

2012.06.28 09:29ma.hu

Alaposan megdöbbentette a rendőröket és az orvosokat is egy 22 éves brit turista, aki Bulváriában mintegy 12 métert zuhant egy erkélyről kiesve. A fiatal nyaraló a szállodai szobájából esett ki, miközben a rendőrök a hallban vártak rá. A fiatalember azzal hívta fel magára a rend éber őreinek figyelmét, hogy túl sok vodkát ivott, így igazoltatni szerették volna.

A szállodába épp a férfi útleveléért mentek fel, ám emberünk annyira részeg volt, hogy kizuhant a negyedik emeleti szobából. A földszinten várakozó rendőrök csak a puffanást hallották, de ők lepődtek meg a legjobban, amikor kiderült, hogy a ifjú nyaralónak pár horzsoláson és zúzódáson kívül kutya baja, igaz, az egyik lába is eltört, de ez kifejezetten apróság ahhoz képest, hogy egy efféle zuhanást ritkán szokás túlélni.

"Rettenetesen részeg volt, de mivel a teste teljesen elernyedt, az esést egy töréssel és pár erős zúzódással úszta meg" - magyarázta az egyik mentős. Néhány napja egy ír nyaralónak nem volt ilyen szerencséje, ő belehalt egy hasonló balesetbe, amikor a híres Sunny Beach Resort emeleti szobájából esett ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.