A részegek őrangyala mentette meg?

Kétszer préselte össze a kukásautó - de csak a haja szála görbült

A részegek őrangyalainak mindig több munkájuk van az átlagosnál, de ezúttal valószínűleg többen is összefogtak, hogy mentsék az erősen betintázott férfi életét: szinte sérülés nélkül úszta meg a préselést.

2012.08.15 07:29ma.hu

Sűrű hajnaluk lehetett az őrangyaloknak az amerikai Oregon államban: két ivócimborát is meg kellett menteni, a dolog végül olyan jól sült el, hogy nemcsak túlélték mindketten az életveszélyes helyzeteket, de minimális sérüléssel kerültek haza, persze csak miután kijózanodtak. Az egyikőjük, a 27 éves Justin Gilpatrick állítása szerint ritkán iszik alkoholt, talán ennek tudható be, hogy megártott neki a dorbézolás. Annyi józanság persze még maradt benne, hogy megállapítsa: ilyen állapotban nem ülhet volán mögé, ezért inkább a közelben akarta kialudni a mámort, csakhogy ehhez épp egy kukáskonténer tűnt a legideálisabb helynek.

Egészen addig, míg meg nem jelent a szemeteskocsi, amelyik annak rendje-módja szerint nemcsak beborította emberünket a gyűjtőtartályba, de a prést is azonnal ráindították. A portlandi férfi ekkor tért csak magához, de hiába kiabált a kukáskocsi belsejéből, a takarítók csak a második préselés után figyeltek fel a furcsa zajokra.

Kiszabadítása után természetesen azonnal kórházba rohantak vele, ahol nem tudni, a vizsgálatok eredménye kit lepett meg jobban: az "áldozatot", a kukásokat vagy az orvosokat: a férfi néhány felszíni sérülést leszámítva épen úszta meg a kalandot, csak az ijedségen kellett túltennie magát.

Barátja is szerencsésnek mondhatja magát, pedig ő autóval akart hazajutni, de végül hármas karambolba keveredett. Azt nem tudni, hogy a baleset mennyire volt súlyos és mi történt a három járművel, meg a másik két sofőrrel, de a részeg cimbora is könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet. Arra pedig végképp nem tértek ki a beszámolók, hogy ezek után a rendőrségtől vagy az egyéb hatóságoktól milyen büntetésre számíthatnak a hámból kirúgott pajtik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.