Túlélte a balesetet a nő is és a magzat is

Terhesen karambolozott, mert "rugdosta a gyereke"

Egy kertben kötött ki egy nő az autójával, aki utóbb azzal magyarázta a balesetet, hogy a még meg sem született gyermeke elviselhetetlen erővel rúgott bele a hasába.

2012.07.11 07:29ma.hu

A születendő gyermekére fogta a balesetet egy terhes nő Svájcban, miután autójával egy kertben kötött ki. A kiérkező rendőröknek azt mondta: a magzat olyan erővel rúgott a hasába, hogy az elviselhetetlen fájdalom miatt elvesztette az irányítást az autó fölött.

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint a Bázelben történt baleset során a nő előbb nekicsapódott egy villanyoszlopnak, majd az autó az oldalára fordult, és ahogy visszabillent a kerekeire, akkor zúzta be a kerítést az egyik családi háznál. "Az autó annyira megrongálódott, hogy egy járókelőnek kellett kimentenie a sofőrt az autó csomagtartóján keresztül" - mondta a rendőrségi szóvivő.

A mentősöknek a helyszínen nem akadt sok dolguk, az ultrahang pedig kimutatta, hogy nemcsak a 32 éves várandós nő úszta meg néhány apróbb horzsolással az esetet, de a magzatnak is kutya baja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.