Egész éjjel vodkáztak

Teljes gőzzel előre, egyenesen a halálba

Egy cserbenhagyásos baleset okozója és annak utasa is meghalt percekkel a karambol után, noha a két balesetnek csak annyi köze volt egymáshoz, hogy csontrészegen okozták.

2012.10.12 11:29ma.hu

Vezető és utasa is meghalt, percekkel azt követően, hogy cserbenhagyásos balesetet okoztak, bár a haláluknak semmi köze nem volt ahhoz a karambolhoz. A két orosz nő előtte egész éjjel, több mint kilenc órán keresztül vodkázott egy gőzfürdőben, majd autóba ültek és elindultak hazafelé. Útközben összeütköztek egy Ladával, ám megállás nélkül, nagy gázt adva továbbhajtottak.

Csupán néhány perccel később, alig pár száz méterrel odébb a sofőr elvesztette az uralmát az autó felett, a kocsi megpördült és beleborult egy árokba, azonnal megölve mindkét nőt. A rendőrség később elmondta, hogy egyik áldozatnak sem volt érvényes vezetői engedélye, mindkettejükét a közelmúltban vonták be, az egyiket épp ittas vezetés miatt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.