Halálra gázolta a vonat

Szívszorító: belehalt részeg gazdájának mentésébe a kutya

Halálra gázolt a vonat pillanatokkal az után egy kutyát, hogy a jószág sikeresen levonszolta részeg gazdáját a sínekről.

2012.09.08 17:24ma.hu

Átment egy kutyán a vonat nem sokkal az után, hogy az állat sikeresen levonszolta részeg gazdáját a sínekről, aki éppen öngyilkosságot próbált elkövetni a kazahsztáni Karagandában - jelentette az Info-Tses hírportál.

Fotó: RIA Novosti

A 48 éves gazda, aki később bevallotta, hogy véget akart vetni életének, egy egész üveg vodkát húzott le, hogy a teljes kábulatban érje a halál a sínek között még csütörtökön, ám elaludt, így a kutyának lehetősége volt arrébb rángatni a magatehetetlen férfit.

„Ahogy meglátta a vonatot, a kutya elkezdte levonszolni a tulajdonosát… Mikor a vonatvezető meglátta a hűséges ebet a sínpár között, azonnal meghúzta a vészféket” – mondta Aida Muldasheva, az esetet kivizsgáló nyomozó.

Fotó: RIA Novosti

Ám mindhiába, míg a kutya mentette a részeg gazdája életét, saját magára már nem maradt ideje, így a vonat elgázolta, melynek következtében azonnal meghalt. A mámorban lévő férfi csak a kórházban nyerte vissza öntudatát, két bordája tört és vállsérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.